Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i  nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .

Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil ve fóru Cestujlevne.com

Celkem by mě zajímalo, jestli jste se vůbec koukli na ty stránky sami, než jste to nahodili nebo jestli jste zvolili Vaši klasickou metodu, hodíme to sem a pak počkáme, co nám kdo poradí??? Protože si myslím, že tohle by nikdo soudný nevypustil do ostrýho provozu....

0 Citovat

David Eiselt napsal(a):

Link tam je – vpravo nahoře.

Ty komenty sloučíme pod jeden odkaz, už je to tak v rámci fóra. Takže to naimplementujeme i na zbytek. Zajímavé věci se řeší jak ve fóru, tak i na zbytku webu a snaha je dát o tom vědět. Ve fóru najdeš taky témata, která tě nezajímají, stejně tak, jako na blogu či u průvodců najdeš ty, které tě zajímat budou a rád si přečteš.

Ok díky Davide, že mi poradíš co mě zajímá, ale věř tomu, vím to fakt líp a tohle je prostě nepřehledný a říkej si co chceš a je to blbě!

Proč se třeba u fóra zoprazuje v tom přehledu jen poslední příspěvek k tématu (tohle by se dalo ještě snést) a u blogu se zobrazuje každej příspěvěk (což je to, co mi vadí a ráno to takhle bylo)?
0 Citovat

Shlukneme jednu stránku do jednoho odkazu. Výsledkem bude 90 % aktivity jen v rámci fóra, takže vlastně zůstává výpis fóra :)

0 Citovat

Kde vpravo nahoře? Ať se dívám, jak se dívám, nic nevidím. Není to jako Peroutkův článek vlevo dole? :-D

V původním foru byl v tomto výpise ještě link na další aktuální témata, tady ho prostě nikde nevidím.

forum.jpg

0 Citovat

Vpravo nahoře teď především chybí ikona pro možnost příspěvek editovat popřípadě smazat (který ale i předtím nefungoval)

0 Citovat

inutihar napsal(a):

Kde vpravo nahoře? Ať se dívám, jak se dívám, nic nevidím. Není to jako Peroutkův článek vlevo dole? :-D

V původním foru byl v tomto výpise ještě link na další aktuální témata, tady ho prostě nikde nevidím.

Přesně tak! To je neuvěřitelné, že takový důležitý link může zmizet.
0 Citovat

Zdravím, mne sa nový design páči, ale pár vecí by som tiež upravil: 

- Ako už je spomínané nadomnou, riešenie najnovších príspevkov jak navrhuje @Cizy. 

- Ďalej bolo doteraz po rozkliknutí cestovateľa možné prehliadať všetky jeho príspevky, témat atď. Teraz sa zobrazuje posledných 6 nedávnych prípevkov a viacej už rozkliknúť nejde. Rád si občas pre pobavenie rozkliknem Padrinove témata a teraz sa k ním tak ľahko nedostanem :)

- Ak niekto nemá v profile vyplnené navštívené destinácie tak Vám to hádže chybu: "Incompatible data table: Error: Table contains more columns than expected (Expecting 2 columns)×"

- a za mňa osobne by som zvačšil veľkosť písma či už pre Menu, popisky "Nejnovější akční letenky

Každý den 1–3 akční letenky do celého světa, díky kterým si splníš sny za zlomek ceny" a ostatné hlavné názvy na hlavnej stránke alebo názvy článkov na blogu (spíš zvýraznil než vzačšil). 

Inak díky moc za Vašu prácu :)

0 Citovat

Libor_S napsal(a):

Přesně tak! To je neuvěřitelné, že takový důležitý link může zmizet.

Už se našel :)

0 Citovat

Z výpisu fóra taky zmizelo "označit vše jako přečtené".

0 Citovat

Díky za rychlé vyřešení.

0 Citovat

Neviem hlavne prečo sa najskôr nedorobili všetky cms funkcie (letecký denník, cestopisy atď.). Výpis iba 4 leteniek hodnotím kladne, výpis tém vo fóre negatívne. Je to neprehľadné.

+taktiež tá hlavička (header) by mala byť fixná, resp. schovať sa pri scrollovaní dole a znova sa zobraziť pri scrollovaní hore

0 Citovat

Při prohlížení v Exploreru se na úvodní stránce v rámci toho activity streamu nezobrazují správně  ikony a čas je uveden v jiném formátu. Viz screen v příloze. Tady ve foru se pak při psaní komentáře v Exploreru nezobrazuje lišta s tlačítky pro tučné písmo, kurzívu, odkaz apod. 


ikony.png

0 Citovat

Pár vět od uživatele, co to tady čte několikrát týdně a fakt většinou jenom čte a díky tomu ušetřil stovky a tisíce peněz

Vykašlete se na neustálé úpravy formy a začněte se věnovat obsahu. Je neskutečný, jak profíci jako Vy, (nevím, asi pod vlivem firmy, která Vám web programuje a potřebuje prachy a tím pádem vykázat činnost nebo já fakt nevím) dokážete rozsekat něco, co jste léta budovali. Nejsem tady jediný, kdo kvůli neustálým změnám a nepřehlednosti začal sledovat spíš facebook (případně jiné veselé lítací weby), protože místo toho, abyste svoje schopnosti (který obdivuju) a energii (který máte víc než dost) věnovali skutečný práci, která je pro nás/vás/všechny přínosem, tak vymýšlíte paskvily, jenom proto, aby se podoba webu pořád měnila. Jinak se omlouvám, jestli mám v příspěvku chyby, ale když člověk vytváří příspěvek do fóra, tak to světlounce šedé písmo na bílém pozadí prostě není vidět :( ... Sorry, ale když děláte takový elementární boty, nedivte se, že se pravidelní přispěvatelé/čtenáři bouří.

Udělejte německou mutaci a expandujte na německý trh, anglickou a expandujte po Evropě, věnujte se spolupráci s cestovatelskými akcemi, suďte se s kiwi.cz a plňte diskuze pod články Bočkovi, jen pro kristovy rány, přestaňte sahat na brand, který jste tak těžce vybudovali :(

0 Citovat

Proč jste zrušili "Označit vše jako přečtené"? Rád jsem to využíval na "úklid" témat, která mě nezajímají. Díky.

0 Citovat

Ctyri okynka na vypis akci super....  ale proboha, co jste udelali s tim vypisem prispevku? Ted to s prominutim vypada jako hromadka hnoje.....

0 Citovat

Nefungují správně prokliky, ale tak nějak nepravidelně - některé ano, některé ne.  Např.  z  úvodní stránky fungují prokliky do fóra - hodí mě přímo na příspěvek (resp. poslední nepřečtený). Dále stejně tak funguje proklik na komentář akce (Marek) a článku (Jura), ale už nefunguje proklik na komentář aerolinky  (Dave) - to mě hodí na začátek stránky o aerolince a ne do komentářů. Když přejdu do širšího seznamu příspěvků přes Další žhavá témata, tak tam to vypadá, že správně fungují jen prokliky do fóra, prokliky do ostatních částí '(články, letiště...) skáčou vždy na začátek příslušné stránky.

0 Citovat

Do fóra chodím přes uložený link na aktuální témata, proscrolluju to a za minutu vím, co se děje ve fóru. Na homepage peču neboť je to prostě mrdník a akce mi stejně chodí do mailu a jako notifikace. Občas použijí průvodce destinací, ten je celkem fajn. 

0 Citovat

s tymi SZ/chatom by sa malo nieco robit :) hlavne preco len poslednych 5 uzaivatelov tam je

0 Citovat

Je to tak, teď jde na řadu cestovatelské rozhraní.

0 Citovat

Proč nejste schopni týden zvýraznit aspoň názvy témat v tom streamu, když Vám to tu psalo několik lidí??? Ten aktivity stream je nepřehlednej a osobně mě to úplně odrazuje od čtení a poslední týden se mi sem ani nechce chodit. Dejte nejdřív dopořádku aspoň tu hlavní stranu a pak řešte další věci.

Mám takovej pocit jako že pořád píšete, ať sem lidi dávají podněty a říkaji svý názory, na který vy se ovšem vykašlete a stejně s tím nic neuděláte. Celkem to unavuje a pokud chcete zpětnou vazbu, tak se jí musíte zabývat a pokud ne, tak aspoň vysvětlit proč nebo Vám se tady za chvíli na to Ti lidi vykašlou sem psát nějaký podněty.

0 Citovat

jo a vlastne uz mi neukazuje vobec notifikaciu ked pride nejaka SZ

0 Citovat

DaveVe napsal(a):

Proč jste zrušili "Označit vše jako přečtené"? Rád jsem to využíval na "úklid" témat, která mě nezajímají. Díky.

Děkuji za vrácení. Funkčnost přes řetězec v URL mě ale vypekla, když jsem včera odpoledne dal "přečíst vše jako přečtené" a pak vypnul počítač. Dnes jej nahodím a protože CL mělo v browseru v URL "markallasread", tak mi to hned přečetlo vše, co se napsalo od té doby.

0 Citovat

DaveVe napsal(a):

Děkuji za vrácení. Funkčnost přes řetězec v URL mě ale vypekla, když jsem včera odpoledne dal "přečíst vše jako přečtené" a pak vypnul počítač. Dnes jej nahodím a protože CL mělo v browseru v URL "markallasread", tak mi to hned přečetlo vše, co se napsalo od té doby.

Díky za upozornění, nyní se řetězec do url nepřipisuje.

0 Citovat

Cestovatelská mapa nemá zoom. Některé menší země se fakt nedají rozlišit / detekovat.

0 Citovat

Pridavam se k pisatelce Navaja ,,, pisu do diskuze vetsinou delsi prispevky a uznal jsem kritiku ostatnich ,ze me pak prestavaji cist pro neprehlednost a zacal delat odstavce a ejhle najednou i kdyz v napsanem odstavec vidim , tak po odkliknuti se vse scukne dohromady ? Navic mi cervene hlasi napis error ... O tom ze nemuzu pouzivat soukromou postu jsem uz psal nekolikrat ale tam asi je na vinne moje zastarala techika a pouzivani vista nebo xp uz se mi podarilo si na jinem pc precist soukromou postu i odepasat bouzel ted moznost nemam a tak si neprectu co mi kdo pise v soukrome poste a ani ja nejsem schpen odepsat

0